Oldal Szabályzata

 

Az Oldalról - SZABÁLYZAT - Felhasználói információk

 

Tisztelt Felhasználó, Látogató!

 

"CSURDU Balogh Márta Oldala" című, a "http://www.csurdu.hu" url-el, azaz webcímmel elérhető oldal tulajdonosa Balogh Márta. 

A szöveges és irodalmi tartalom tulajdonosa Balogh Márta.

Az oldalon megjelenő illusztrációk tulajdonosa Zemplenszky-Pénzes Petra.

Az oldalon megjelenő egyéb illusztrációk, vagy fotók, amelyek nem Zemplenszky-Pénzes Petra tulajdonát, szellemi termékét képezik, a forrás és tulajdonos megjejölésével és a tulajdonos engedélyével kerülnek közzétételre.

Az oldal készítője és karbantartója: Fischer István Péter (webmester).

Felhívom szíves figyelmét, hogy az oldal szépirodalmi típusú írásokat tartalmaz.

Elérhetőségek:

 

  • Tulajdonos=Balogh Márta email címe: csurdu[kukac]csurdu.hu
  • Webmester=Fischer István Péter email címe: csurduwebmester[kukac]csurdu.hu

 

 

Kiskorú gyermekek is látogatói lehetnek az oldalnak, ezért a védelmük érdekében, és az itt megjelenő szövegek jellegét tekintve a weboldal használatának, azaz a kommentezés/véleményezés használatának az alábbiak a szabályai:

 

  • Kommentek/vélemények írásával és közzétételével mindenki saját szavaiért felel!
  • Az oldalon regisztrált felhasználó közzétett véleményével (továbbiakban komment) nem sérthet meg más felhasználót nemével, politikai-, vallási-, etnikai hovatartozásával, származásával kapcsolatban!
  • Az oldalon regisztrált felhasználó kommentjével nem alázhatja meg felhasználó társát emberi méltóságában!
  • A regisztrált felhasználó nem írhat politikai, aktuálpolitikai megjegyzéseket kommentjeiben, mivel ez az oldal nem politikai jellegű oldal! A politikai jellegű hozzászólások konfliktusokat szülhetnek a felhasználók között.
  • Az oldalon szigorúan tilos szexuális/intim jellegű megjegyzések, hozzászólások írása!
  • Felhívom szíves figyelmét, hogy a regisztrációval elfogadja az itt leírt szabályokat, magára nézve érvényesnek tekinti azokat, valamint hozzájárul (engedélyt ad) adatainak tárolásához!

 

Kérem tisztelettel a regisztrált felhasználókat, hogy csakis jó szándékkal, és az általános társadalmi, etikai és a fentebb kifejtett weboldalra érvényes szabályok betartásával tegyék közzé hozzászólásaikat, kommentjeiket.

 

A fent felsorolt és kért szabályokat megszegő, kultúrálatlan hozzászólásokat azonnal, minden figyelmeztetés nélkül töröljük, és moderáljuk.

Felhívom figyelmét, hogy minden nem az oldalra illő komment tulajdonosát, tulajdonosainak regisztrációját törlöm az oldalról, és ki is tiltom azt a felhasználót.

 

Az Oldal működéséről

Az Oldal minden tartalma regisztráció nélkül megtekinthető.

 

REGISZTRÁCIÓ:

Regisztráció során a felhasználónak az oldalra érvényes egyedi azonosítót, azaz felhasználói nevet (nick név, álnév) és jelszavat kell megadnia.

Teljes név (full name) megadása nem kötelező.

Az oldal a regisztráció adatainak megadását követően az érvényesítést csakis e-mail elküldésével és annak címzettjének visszaigazolásával tudja eszközölni.

A regisztráció és érvényesítése automatikus, ami az oldalt illeti (az adatok megadása értelem szerűen nem automatikus).

A regisztráció során megadott adatok és a regisztrációt végző tulajdonos gépének internetes címe (ip cím) kerül tárolásra egy védett háttér-adatbázisban.

Az adatbázisban a felhasználói jelszó kódolva, titkosítva kerül tárolásra.

A regisztrálni kívánt adatok megadása után egy automatikusan generált kód bemásolásával lehet hitelesíteni az adatokat, annak érdekében, hogy egy kártékony program (robot), ne tudjon tömeges regsiztrációt elvégezni. A hitelesítő kódot csakis hús-vér ember képes bemásolni begépeléssel a megadott mezőbe.

A regisztráció során kért adatok együttesen sem alkalmasak (hivatalos) egyedi azonosításra, azaz a regisztrált felhasználó által megadott adatokkal nem lehet visszaélni.

Észrevételével, kérdéseivel, panaszával fordulhat a webmesterhez:

e-mailben: webmester[kukac]csurdu.hu

 

Köszönettel: Fischer István Péter (webmester)