CSURDU Balogh Márta weboldalának Jogi Nyilatkozata

JOGI NYILATKOZAT

CSURDU - Balogh Márta weboldalának url címe: csurdu.neobase.hu

CSURDU.HU Domain név tulajdonosa: Balogh Márta

CSURDU - Balogh Márta weboldalának tulajdonosa: Balogh Márta

weboldal szolgáltatója: neobase.hu, SWI Kommunikációs KFT. 1386. Bp., Pf.:969.

Balogh Márta (tulajdonos) honlapjának tartalma szerzői jogvédelem alatt áll.

CSURDU - Balogh Márta weboldalán közzétett szövegek tulajdonosa: Balogh Márta

CSURDU - Balogh Márta weboldalán közzétett illusztrációk megjelölés nélkül: Zemplenszky-Pénzes Petra szellemi tulajdonást képezik.

CSURDU - Balogh Márta weboldalán további fotók illetve illusztrációk közzététele kizárólag a tulajdonos megjelölésével, annak hozzájárulásával történik.

CSURDU - Balogh Márta weboldalát Fischer István Péter (webmester) állította össze Drupal keretrendszer segítségével.

ADATKEZELÉSRŐL

A jelen nyilatkozat tartalma változtatásának jogát fenntartjuk! A válozásrokról a felhasználókat értesítjük!

Felhívjuk tisztelt figyelmét, hogy a regisztráció során a jelen nyilatkozatot és az oldal szabályzatát elfogadja!

A CSURDU.HU-n / csurdu.neobase.hu weboldalon nyilvántartott adatok tárolása az Oldalról menüpont alatt megjelölt információk, szabályok, valamint a hatályos jogszabályok szerint történik. Csak és kizárólag olyan minimális adatot tárolunk, hogy azok felhasználásával visszaélésre nincs mód, mivel személyes egyedi azonosítót nem rögzítünk. Az Oldal az adatokat bizalmasan kezeli, harmadik személynek nem adja át. Az oldal biztonsági beállításaival a lehető legjobban (a rendszertől függően elvárható módon) védjük az oldal regisztrált felhasználóit.

A weboldal látogatásából és a regisztrációból származó esetleges károkért felelősséget nem vállalunk.

Jelen weboldalon a regisztráció és a nyilatkozat elfogadása a mindennapi életben tömegesen előforduló regisztrációt céloz, és különösebb megfontolást nem igényel.

A regisztráció csupán azt a célt szolgálja, hogy a felhasználói kommentezés és véleményezés esetén a kiskorú gyermekeket és jó szándékkal ide látogató felhasználókat megvédjük a tisztességtelen és a társadalmi, etikai elvárásokat és polgári törvényt be nem tartó, be nem tartani akaró személyektől. 

Az oldal használata korlátozás nélkül engedélyezett, tartalma hozzáférhető, általános és egységes azonosítók, azonosító jel használata tilos! (pl személyi igazolvány szám, TAJ szám stb.)

Kezelt adatok köre:

 

  • e-mail cím
  • az oldalon egyedi becenév (nickname, username)
  • regisztráló számítógépének IP címe. (Internet címe)
  • felhasználói névhez tartozó jelszó kódolva (titkosítva)
  • Teljes név (Full name)
  • regisztráció dátuma, ideje

 

Adatkezelés jogalapja: 

az érintett hozzájárulása a regisztráció elvégzésével, ezzel egyben az oldal szabályzatának és nyilatkozatának elfogadása.

az érintett tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről, valamint kérheti személyes adatainak módosítását törlését, az oldalon megjelölt elektronikus levelezési címeken.

FIGYELEM!!!

Az oldal tulajdonosa, webmestere az interneten továbbított elektronikus levelező címekkel elérhetők. Az elektronikus üzenetek függetlenül a működő hálózat protokolljaitól, a szolgáltató általl használt protokolloktól sérülékenyek az olyan hálózati fenyegetésekkel szemben, amelyek tisztességtelen tevékenységre, szerződés vitatására, vagy az információ felfedésére, módosítására vezetnek.

Az ilyen támadásoktól megvédendő  minden tőlünk telhetőt, elvárható óvintézkedést megteszünk.