Gondolatok, Szenior Örömtánc Találkozó 2019.

Újabb Országos Szenior Örömtánc Találkozót szerveztek. Hol? Székesfehérváron. Mikor? 2019. május 11-én.  A táncoktatók lelkesen vonták be a táncosokat a feladatba, a közös táncolásba, Nagyszerűen sikerült. Miért jó, hogy

megrendezték? Aki látja, kedvet kap az örömtáncra. Népszerű. Egyre többen táncolják. Az Örömtánc mozgalommá nőtte ki magát. Egészség-motiváló szerepét senki sem vitatja. – Ha táncolunk, nem fáj semmi? Mindenki azt gondol, amit akar. Gondoljunk csak a színészekre! Egyeseket szinte úgy kell besegíteni a színpadra, de ott már nem létezik semmi más, csak a szerep. Mielőtt táncolni mennénk, minden probléma előjöhet, de tánc közben eszünkbe sem jut. – Vajon meddig tudjuk járni? Amíg a táncszenvedély, az érdeklődés megvan bennünk.

Az Örömtánc Találkozó színhelyéhez közeledtünk. Már a buszból láttuk, hogy fehér felsőben táncolnak a tánctéren. Könnybe lábadt a szemem, érzelmileg megfogott ez a látvány, az ilyen vendégvárás. Így is lehet várni a táncostársakat.

Aki visszaél a másik ember bizalmával, balekot csinál belőle, az megérdemli, hogy a világ őt is megcsúfolja.

Attól, hogy valaki barátságos, emberséges hozzád, az nem jelenti azt, hogy a barátod is.

Mi történik, ha két férfi is kedvedre való és kölcsönös a szeretet? – Akkor a férfiak küzdenek meg érted, és úgy döntenek, hogy neked jó legyen.