Gondolatok

Az Universiadé befejeződött. A női vízilabda VB megkezdődött a mai napon. Magyarország Dél-Koreában a hazai csapat ellen remekelt, az eredmény: 64:0 lett. Szép volt lányok! Köszönjük! Hajrá, magyarok! 

Nápolyban, az Universiadén megnyerték az aranyérmet a dunaújvárosi vízilabdás lányok (DFVE). Kell ennél nagyobb öröm!? Szép volt lányok! Köszönjük!

Létezik késleltetett beszéd? Igen, ha megkérnek, hogy telefonon hívd később az illetőt, mert el van foglalva. – Ki és hogyan reagál ilyesmire? Előfordulhat, hogy elfogy a szava, ahogy múlik az idő.

Elgondolkodtam azon, hogy mikor játszunk jól a vízilabdában és más sportban. Természetes, hogy a játékban az egyik győz, a másik veszít, de a lényeg azon van, hogy szeretek játszani, mégpedig a végtelenségig. Könnyű ezt mondani, mégis így gondolom. Valószínű akkor jó sportolni, ha az egészet játéknak vesszük, és alig várjuk, hogy játszhassunk. Minél jobban, játszunk, annál inkább élvezhetjük. – Itt a világbajnokságon megmutathatjuk, hogy hogyan tudunk játszani. Játsszunk, hiszen játszhatunk! Hajrá, magyarok!

Miért bízzuk meg a pénzintézetet a pénzünk kezelésével? Mert a számlákra nem szeretnénk időt pazarolni, de a technikai szolgáltatót is azért alkalmazzuk, hogy könnyebben boldoguljunk. – Ha pedig hibáznak, akkor keserves napokat okozhatnak.

Trónok harca: Sansa azt gondolja, Jon annyira szerelmes, hogy elveszítette a józan eszét. – Inkább arról van szó, hogy Sansa fél attól, hogy elveszíti az önállóságát, az uralkodást, és nem tarthatja meg Északot.

Mibe lovalta bele magát évek óta? A könnyű haszonszerzésbe, lop, csal, rabol.

Jártál már úgy, hogy megkívántál valamit, de nem ehetted meg, mert más elvette tőled.