Gondolatok

"Észak miatt hajtottál fejet a királynőnek, Deninek, vagy azért, mert szereted?" – kérdezte Sansa Jontól. – Mit gondolok? Jon Északot akarta megmenteni a másoktól, de csak Sárkánykőn, Deni birtokán juthatott hozzá a "másokat" pusztító

fegyverhez használandó sárkányüveghez. A sárkánykirálynő szépsége megigézte, de a feladattudata erősebb az érzelemnél. Megszerezte a sárkányüvegeket és néhány emberrel a falon túlra ment, és sikerült is elfogni egy „mást”. Deni volt az, aki a sárkányaival kimentette a csapatot a mások karmaiból, és Jont pedig felélesztette a fagyhalálból. Jon és Deni szerelme nyilvánvalóvá vált. – A kérdésre a válasz: Északért és a szerelemért, a kettő  egymástól már elválaszthatatlan.

Nem lehet elégszer ismételni… Az emberek csak azt hiszik el, amit látnak és megtapasztalnak, pedig van olyan szóbeszéd, amire érdemes lenne odafigyelni. Az emberek nem egyformák. Aki csal, lop, rabol, az aljas, és nem igaz, hogy le tud állni erről a haszonszerzésről. Az alkalom szüli a tolvajt, régi mondás, de ma is így van.

Ha bármiben hibázol, megbüntetnek. – Aki pedig alattomban csal, lop, rabol, az nem kap büntetést?