Gondolatok

Aki visszaélt a bizalmaddal, az mehet, amerre lát.

Többször felmerült benne, hogy bejárnak a lakásába. A zsúrasztal összerogyott, a nem használt konyhai vízcsap piszkos volt, más illatok voltak a levegőben…

A barátja javasolta, hogy készítsen csapdát, amit meg is csinált. A rabló, a tolvaj, a csaló szépen bele is sétált. Most már bizonyosan tudta, hogy igaz a feltételezése, de elfoglalt volt, nem nézett utána semminek, csak a munkája végeztével. – A tapasztalat övön aluli ütés volt.

Minden ember magából indul ki. Hogy is lehetne másként?! Kit mennyire ismerünk, kinek hiszünk? Nem könnyű jól megismerni, átlátni az embereken. – A pozitív és negatív példák arra szolgálhatnak, hogy kinyissák a szemünket.

Amíg szerettem, hibátlannak láttam. Amikor kiszerettem belőle, semmi szépséget sem láttam benne, sőt minden kis és nagy hibája górcső alá került.

Világliga Szuperdöntő Férfi Vízilabda magyar-ausztrál meccs: Csak egy játékidőt tudtam megnézni, de úgy gondoltam, hogy megnyerjük a meccset. Nagyon meglepődtem az eredményen. Ötméteresekkel győztek az ausztrálok. Az ötödik helyért még játszhatunk. Nem adhatjuk fel, most ennyire futotta az erőnkből. Játsszunk, hiszen játszhatunk! Hajrá, magyarok!