Gondolatok

Több játékban benne van: keresd a kakukkfiókát! A valóságban pedig egyre inkább lépten-nyomon kakukkokba botlunk?

Az emberiség egyik része már gyerekkorában tudja, hogy mit szabad és mit nem, és felnőve követi a jó példát,

a másik része pedig mindent megenged magának?

Eszembe jut az elmúlt két év. Olyan rablássorozatról tudok, ami nap mint nap megtörtént, és nem került börtönbe az illető, aki rabolt, lopott, csalt.

Ellopnak a ház elől nyolc egészséges, frissen ültetett, fiatal tuját… Megdöbbent, amikor azt hallom, hogy mindennapos eset, kinek téma ez?

Kimentünk a temetőbe. meglepett a látvány, nem esett jól,  hogy elvitték a sírról, a vázából a virágtartót és a virágot. Eddig nem hallottunk lopásról ebben a szép, kis temetőben.

Hol tart a magyar foci? Két mérkőzést láttam, amit az azerbajdzsáni és a walesi csapattal játszottak a magyarok. Mindenképpen fejlődést tapasztaltam a korábbi meccsekhez viszonyítva, és nemcsak azért, mert mindkettőt megnyertük, hanem azért is, mert voltak olyan megmozdulások, amelyek valóban tehetséget mutattak. Hosszú az út a sikerig. Ha az úton nem fáradunk el, akkor lehet a foci ismét a nézett sport. Ha jól játszanak a fiúk, az emberek újból kíváncsiak lesznek rájuk. Hozzám már közel kerültek a focistáink. Bízom abban, hogy tehetségesek, tudnak küzdeni, örömöt adnak a szurkolóknak. Szép volt fiúk! Hajrá magyarok!