Gondolatok

Mikor változhat meg a szemléleted? Többek között akkor, ha találsz valakit, aki felnyitja a szemed. Ha lelkesedsz valamiért, ne hagyd, hogy befolyásoljon az egészségi állapotod, próbálkozz!

Az egészség karbantartását, az agykontroll is segítheti. – Mire jó az elme tükre? Zárjuk ki ezzel a rosszat, és a erősítsük meg a jót!

Bencus szeret társaságban lenni. Most is éppen egy csapat gyerekkel játszott, mindegyik kezében bot volt, vívtak egymással, meg szaladgáltak. Ahogy meglátott engem, odaszaladt hozzám. A csokiból, amit kapott, jutott a társainak is, megkínálta őket. Anya szerint mindenét odaadná másoknak. – Bencus hatéves lesz július közepén. Magas, vékony, izmos fiúcska, csillogó szemű. Jó ránézni.

A másfél éves Vincussal ritkán találkozunk. Ahogy növekedik, már nem olyan bújós, nem lehet úgy ölelgetni, mint korábban. A harciassága is megmutatkozott, amikor a bátyjánál volt a cumija, harcolt érte, az az övé, nem használhatja senki más. Anyás, de a sokadalomban apa ölében ült, ott érezte biztonságban magát. A játszótéren együtt voltunk, bekapott volna egy homokgombócot, de egy pfújjal, az utolsó pillanatban elvettem tőle. – Gyere, menjünk! – mondtam Vincusnak, megfogtam a kezét, és jött velem.