Gondolatok

Ha föltalálod magad,  megtalálhatod a lehetőségeidet.

Ami szinte felfoghatatlan, amit nehéz megérteni, az jobban foglalkoztatja az embert?

Barátot nem adok ki, még akkor sem, ha a barátság megszűnik.

Többek között az is tetszik, az is örömöt okoz nekem,, ha látom, hogy az emberek boldogulnak, és megkapják azt a tiszteletet, amit megérdemelnek.

ZSIBI… Egyedi név, csak egy van belőle tudomásom szerint. Az egyik kisfia mondta neki először, a „Zsipp-zsupp, kenderzsupp” mondókás, mozgásos játék után: zsibi-zsibi! – tovább akart játszani. A ringatós és dobálós mozgás a zsibi-zsibi, kedvence volt a gyermeknek. Tetszett a szülőknek a gyermeki szótalálmány, mégpedig a ZSIBI. Így született meg egy név, így lett az édesanyából Zsibi. Így szólították őt otthon és baráti körben. Zsibi pedig olyan egyedi név lett, ami megkülönbözteti a többi Zsuzsannától.

Van olyan ember, aki olyan adottságokkal született, ami egy életre szól, aki sok mindent kipróbált az életében, iskolázta magát, megélte mindazt, amivel szembesült, választott és választották, segített és segítették, többet élt az átlagnál. Ráadásul a múzsa is homlokon csókolta. Természetes, hogy használja azt, amire teremtetett.

Hévízen Albert mester felül tudott emelkedni azon, hogy ki mit gondol róla. Nyitott szellemmel tudott alkalmazkodni a helyzetekhez,

Az étteremben helyet kért az asztalomnál egy ismerősnek tűnő fiatalember. – Honnan ismerhetem Önt? – kérdeztem rá. – A konditeremből. – Eszembe jutott Zsibi, ő vett rá, hogy menjek, annak idején vele jártam kondizni. Azóta sem voltam.