Gondolatok

ERŐNYERŐ? Elgondolkodtam ezen a szón, nagyon tetszett. Mindig sokat írtam az erőről. Az erő a lélek hozadéka, Nem szűnik az idő múltával, sőt sokszorozódik. A te akaratodon múlik, rajtad áll. Vajon miből teremthet

az ember erőt magának, ha úgy érzi, hogy fogytán van. Számomra az erő, mint energia létfontosságú, de gondolom, többen vagyunk így ezzel. Fellelkesített az „erőnyerő” szó, és felhívtam a kitalálóját. Mi jut eszedbe az „erőnyerő” szóról? –  Az erőnyerő egyfelől a biztos győztes, másfelől egy hely, ahol erőt meríthetsz  – ez volt az unokahúgom válasza.

"ERŐNYERŐ – Étrendkiegészítő Szaküzlet – Dr. Balogh Andrea szakgyógyszerész – üzletvezető

6100 Kiskunfélegyháza, Fadrusz János u. 2/A Tel.: 76/593-466  e-mail: info@eronyero.com

Csúcsformát Kínálunk!"

Hogyan született meg a szaküzlet ötlete és milyenek a tapasztalatok? (Levélrészlet) „Ez egy nagyon érdekes dolog. Sosem voltam ambíciózus, mégis, amikor megláttam, hogy üresen áll ez az üzlet, feléledt bennem, hogy nekem itt kell vitaminokat forgalmazni, segíteni sokaknak, mindenkinek, aki idejár a gyógyfürdőbe vagy a konditerembe, és szeretné az egészségét őrizni. Komolyan, nem a pénz motivált, és még most sem ez a fő mozgatórugó, mert akkor már rég feladtam volna, hiszen ez eddig a pénzt még csak vitte. Ráadásul mindenféle csűrcsavar van az ügyintézésben is, kevés a sikerélmény, de kitartok, mert tényleg nagyon akarom. Kevés ilyen dolog volt az életemben, amit ennyire akartam. Szerintem csak a gyerekek voltak ennyire fontosak.

Amennyire előtört a fontossága, annyira ösztönösen adódtak a dolgok egymás után. Magától jött a név, a dekoráció ötlete, és utólag jöttem rá, hogy mennyire találó a név. Az erőnyerő egyfelől a biztos győztes, másfelől egy hely, ahol erőt meríthetsz. A második tuti, hogy megvan, én itt feltöltődöm, megnyugszom, és bizakodóvá válok. Mindig megjön a megoldás!”

Kiegészítések és törlések

A honlapom lapjai megváltozhatnak és eltűnhetnek. 2011 óta működik a honlap, időnként kénytelen vagyok törölni, kevés a tárhely. 

-

csurdu - Balogh Márta