Gondolatok

Ha örülsz valakinek, akkor mi történik? Ha ő belép az ajtón, még a szobában rezgő energiák is felfrissülnek.

Mitől nyílhat ki jobban a szem? Kiemelem a számtalan hatás közül azt a helyzetet,

amikor az ember bizonyos időre kiszolgáltatottá válik, és az elméje felfogja ezt az állapotot.

Vannak pillanatképek, amelyek nem az igazi valóságot tükrözik, csak egy kiragadott részletet abból, ami meg sem közelíti azt a miliőt, amelyek jellemzők voltak az otthonunkra, hiszen szép, kellemes, jól használható bútorok vettek körül minket, és a nappaliban állt az én bécsi versenyzongorám. Ha a család összejött, a nappaliban szoktunk étkezni, annál az asztalnál, ahol elfértünk tizenketten is. Szépen megterítettünk és porcelán étkészlet volt az asztalon, finom mintázattal. – Sajnálom, hogy akkoriban még nem volt divat fényképezni az étkezéseket.

Már egész kiskorban táncot meg  zenét is tanult, amit magától választott, ösztönösen tett, nem a szülők erőltették rá. – A gyerek érzi, hogy mi érinti meg, ha hagyjuk, hogy gyakoroljon, színesebb lesz az élete, még akkor is, ha időt von el, a látszólag fontosabb dolgoktól.

Lehet, hogy ami természetes, öröm is lehetne. Sok mindenhez hozzájutsz a NET-en, természetesnek veszed, de az még jobb, ha örülni is tudsz annak, amire rátaláltál. Kifejezheted: de jó, ez megvan!