Gondolatok

Ha az ördög megkísérti, nem tud neki ellenállni, és utána pedig az angyalok kegyére pályázik, ha szerencséje van, meg is nyeri.

A család olyan szerveződés, amely a legtöbb lehetőséget adhatja a tagjai számára,

ha a szülők harmonikusan összeillenek, mind tudásban, mind érzelemben, mind egyebekben. Lehet szűkebb vagy tágabb a család, mégpedig a közeli vagy távoli rokonokkal együtt.  Természetes az is, hogy minél erőteljesebb a rokonság élménye, a szeretet, az összetartozás, annál jobb az együttműködés az emberek között.

Ha többet tudsz, azt is látod, amit mások észre sem vesznek. Hogyan tudod elfogadtatni magad ifjú „tudósként-alkotóként”? Ha mutatod magad, ha újra meg újra bizonyítasz, hogy készen állsz arra, amit teszel.

Mennyi az a tudás, amivel hatni tudunk, sőt egyáltalán képesek vagyunk úgy hatni egymásra, hogy kialakuljon egy jó szellemi kapcsolat?

A nő okos volt, akaratos és felvágós, mégis képes volt tanulni attól az embertől is, akit korábban nem sokra becsült.

Az Interspar mellett kidőlt az egyik korlát, csak a lábazat maradt meg, amibe belerúg az ember, többször is előfordulhat, megbotlik. Ha nem néz a lába elé, akkor nem véletlen, hogy botladozik.

Hogyan viselkedünk és munkálkodunk? Megteszünk mindent, hogy úgy boldoguljunk, hogy közben jól érezzük magunkat és tudunk figyelni arra is, hogy mások is boldogulhassanak.

Akinek nagy tudása és tartása van, az képes számtalan jó döntést meghozni annak érdekében, hogy elérje a célját.

Ahogy múlnak az évek, egyre többen panaszkodnak a különféle bőrbetegségekről, a halbőrűségről, ekcémákról, egyebekről. Ma találkoztam az egyik nőismerősömmel, aki a negyvenes éveiben van, és övsömörrel küzd. Neki a Herpeszin gyógykenőcs bevált. Én a számra használtam az egész parányi kiszerelésben lévő a „Herpesin” kenőcsöt (2016-ig), de lehet az is, hogy más helyesírása volt korábban, (Herpesyl) és az már nincs forgalomban. A vírus olyan kórokozó, ami sajnos újra meg újra előhozza a betegséget. – Mit találnak ki, hogy a szervezet egyre egészségesebb legyen, a vírusok ne tudjanak elszaporodni, a bőr is lassabban öregedjen? Az még a jövő titka. – Az viszont igaz, hogy az ember a kellemetlen hatásoktól meg akar szabadulni, és az orvos ebben segít, ha tud.

A sors fintora: a vágyott gyerek késik vagy meg sem érkezik, ahol pedig csak teher gyerek, ott megszületik. 

Kiemelem

Ha többet tudsz, azt is látod, amit mások észre sem vesznek. Hogyan tudod elfogadtatni magad ifjú „tudósként-alkotóként”? Ha mutatod magad, ha újra meg újra bizonyítasz, hogy készen állsz arra, amit teszel.

-

csurdu - Balogh Márta