Gondolatok

A bizalom a csalódáson is túlvihet, ha a szeretet erős benned.

Akinek az egója túlnő az érzelmi-értelmi képességein, az sosem ébred rá az igazságra?

Mi az, ami sokszor bánthatja az embert? A későn jött felismerés, hiszen jobbra is telt volna a képességeiből, ha elég belátó és több türelme van.

Hogyan viselkedik egy vezető akkor, ha valamilyen felajánlást kap? Aki korrekt, az nem halogatja a döntést?

Ne hagyd, hogy bántson téged mások rágalmazása, irigysége, hiszen képes voltál egyedül megtenni azt, ami nem csak a te dolgod lett volna. Lelkiismereti dolga annak van, aki nem képes felnőni az életszerepéhez. Minden életszakaszban, de főleg utolsó életszakaszban minden azon múlik, hogy mennyire vagyunk képesek bölcsebben élni, mint korábban.

Az öröm vagy a bánat érint meg jobban? Mindenki tudja. Ha dalban el tudod mondani, abban más is feloldódhat, nem csak te.

A távolban csúnya fekete felhők tornyosultak, majd egyre közeledtek. Szemmel láthatóan szakadozni, oszladozni kezdtek, világosodtak. Csak álltam-álltam, bámultam a mozgásukat, ahogy gomolyogtak a felhők. Vajon, mi történhetett, hogy megváltoztak a színek az égen, és egyre barátságosabb kép tárult elénk.

A férfi érzékeli a mindennapi anomáliákat, hogy a gáztűzhely műszakilag nem megfelelő, mégis gyártják őket. A cikkek selejtesek, az élelmiszer tele van adalékanyagokkal… A fogyasztóvédelem nincs a helyzet magaslatán. – Miért nem tudunk minőséggel szolgálni?