Gondolatok

Cseng-bong, zsong-dong és zsibong a világ. Minden ember készülődik a Karácsonyra. Most nem jajong, most nem busong, hiszen nagy ünnep lesz nemsokára.

A királyné meglepő döntést hozott, Dong Yi mellé állt. Megértette, hogy az új információk helytállóbbak, mint a korábbiak.

A csapongó érzések hisztihez vezethetnek? Igen, egyetértek.

Mostanában megváltoztak az alvási szokásai, úgy alszik el, hogyha felébred, azt sem tudja, hogy hajnalodik vagy alkonyodik.

Ne bízzuk magunkat a számítógépre, keressük meg a helyesírási szótárban az aláhúzott szót, és ellenőrizzük még a gépi helyesírási programot is. - Példa: busong, ismert szó versből (Verlaine: Őszi chanson), amit aláhúz a gépi program, de a helyesírási szótárban is így szerepel. :)

Ha mások öröme, sikere, jó érzéssel tölt el, akkor az szeretetforrást fakaszt benned, és megsokszorozza az erődet.

Annak idején az Ördögtáncot egy tanító néni is betanította a másodikos gyerekeknek, akik nagy sikerrel mutatták be. Meghívták őket a városi táncversenyre és dicséretet kaptak.

Ha gyermekkorban több programban szerepeltél, legyél büszke rá, és felnőttként meséljél róla a gyerekeidnek!

Vicces volt egy ősz hajú kortársamtól azt hallani, hogy én egy vidéki, rácalmási gyerek vagyok. A köszönésről beszélgettünk, mivel ráköszöntem, mosolygott, hogy van még városi ember, aki köszön, ha a buszmegállóban találkozik valakivel.