Gondolatok

Mire felébredsz, én már máshol leszek. Ne sírjál, veled leszek majd holnap vagy azután. Röpke lét az együttlét, de amit érzel, az mindig elér és az enyém. 

Miért bántunk másokat? „Sebzettek” vagyunk…

Az óra pontról pontra jár, és mindig visszatér a pontról pontra, ugyanoda. Az idő más, úgy halad, hogy szinte felfoghatatlan-megfoghatatlan.

Mi van az ezerszínű világgal? Káprázat. A zöld világban vagy teljes ember? Igen. Bóklászol a természetben és a zöldenergia táplál, a madarak koncerteznek, mókusok ugrálnak előtted, eleven az erdő, a folyó, meg a hegy és a völgy. Ma már kimenekülsz a megépített, gépiesített világból, de vissza-visszatérsz. – Emberből vagyok, és akkor szűnök meg, ha a szívemben már nem lesznek emberek, csak eszközök. 

Bizalom kell ahhoz is, hogy mestermunkát rendeljünk, mint a legtöbb dologhoz. Fizetünk előleget is. Kivárjuk az időt, hogy ránk kerüljön a sor. Csak remélni tudjuk, hogy minden rendben lesz!

Játsszunk, hiszen játszhatunk! Barátságos labdarúgó mérkőzés 2017 novemberében: a játékban Costa Rica válogatott csapatát legyőzte a magyar csapat. Eredmény:1:0. Szép volt fiúk! Hajrá, magyarok!

A jó kívánság visszajár a jóval, visszahat rád. 

Csillagokat látott és ordított a fájdalomtól. Minden elsötétedett, majd a távolból fény pislákolt. Arra vitte az útja.

Nem azért beszélek a férfias meg a nőies szerkezetű agyról, meg az „Agyszex” című könyvről, hogy mindent nemek szerint osszunk ketté, hanem éppen azért, hogy tisztában legyünk azzal, hogy mi a nő erőssége, amelyet jól tudna használni a társadalomban, az életben, a munkamegosztásban. Természetes, hogy a férfiak is akkor járnának jól, ha tisztában vannak önmagukkal. Az önismeret létkérdés nemcsak a férfiak esetében, hanem a nők számára is. (csurdu)