Gondolatok

Gomolyog a felhő, átláthatatlan, egészen a földig ér, sűrű a köd. Az ősz lehet ködös, nemcsak színes és fenséges, ahogy a költők látják és megéneklik az őszi napéjegyenlőséget, a változékonyságot, az örömöt és

a szomorúságot. Ősszel még az univerzum is más, van egy jeles nap, amikor csillagáradattal borítja az égboltot. 

Furcsa helyzet, de megtörténhet, hogy a képzeletedben lejátszódik valami és meg is történik, mégpedig rövid időn belül, ha tartasz valamitől. 

Az is megtörténhet, hogy nagyon akarsz egy tételről beszélni a vizsgán, és éppen azt a témát húzod ki. Biztos vagyok benne, hogy több helyzetre igaz lehet, ha pozitív energiával töltekezel, és a képzeletedet az tölti be, amit meg akarsz tenni.

A rossz helyzet abból fakadt, hogy nem a megfelelő helyet választottad a programra? Előfordulhat.

Meg fogják látni, hogy érdemes vagy rá, de kell a megfelelő  önbizalom is az eredményességhez.

Nem tudja képviselni a saját meggyőződését? Valószínű, hogy erről van szó.

Nekem fontos volt, de ő ezzel nem törődött. Megbecsültem a dolgaimat, ő pedig lebecsülte, hogy elvehesse. A „semmiért” nem jár büntetés. Nevetségesnek tartotta, ha szóvá tették.

Az a természetes, hogy van fény és sötétség. A sötétség, az áramszünet nemcsak, hogy rosszul esik, hanem kárt is okoz, a villamos berendezések (hűtőgép, mosógép, számítógép, tévé…) leálltak. Miért mondom ezt? Kiderült, hogy egy „jó ember” matatott a folyosón levő villanyórás szekrényben és kikapcsolta a villanyórát.