Gondolatok

 A nő és a férfi, mint természeti lény, agyuk szerkezete által is meghatározottak. Mi következik ebből? Mást tud a férfi, mást tud a nő, és megfontolás tárgya az együttélés. Ki milyen szerepet játszik a családban és a társadalomban?

Az egyes ember biológiai adottsága mellett számtalan tényező szerepet játszik ebben, de kiemelhető a lelkisége.

Nem vonzódott hozzá ösztönösen, de voltak olyan tulajdonságai, annak az embernek, ami miatt működhetett a baráti kapcsolat. A szimpátia csak a közös munkában fejlődött ki. A mérhetetlen csalódás viszont, egyik napról a másikra véget vetett a kapcsolatnak. 

Az egyik barátnőm nem kedveli a negatív életkép, élethelyzet asszociációit. Igaza van, én is jobban kedvelem azokat a gondolatokat, amiben felcsillanhat a fény is, nemcsak az árnyék.

Aki nem tud örülni mások sikerének, az a sportolóknak sem drukkol?

Milyen ember az, aki a kocsi vagy a ház ablakából dobja ki a szemetet?

2017. vizes vb férfi vízipóló: Magyarország válogatott csapata győzött 13:7-re Franciaország csapata ellen. Csoportelsőként jutott tovább. Szép volt, fiúk! Hajrá, magyarok!

Agyszex (Női agy – férfiész?) Anne Moir - David Jessel könyve

Sokszor foglalkoztam az Agyszex című könyvvel, és azt is mondom, hogy éretlen embernek nem való. Mind a nő, mind a férfi megérdemli azt az életet, amiért megküzdött.

-

csurdu - Balogh Márta