Gondolatok

Elindultam a szigetre, de kiderült, hogy Rockmaraton van ott, nem engednek be.

Elmentem az uszodába, csak egy fürdőlepedő volt nálam, (amit a szigetre szántam, ráfeküdtem volna,)még másfél órát kellett volna várni, hogy a délutáni jeggyel bemehessek,

egy órát vártam, de utána már nem, és hazajöttem.

Nem jutottam víz mellé, de kikapcsolódtam.

Az egyik ismerősöm mákot szedett. Szinte pirult a bőre, sőt felhólyagosodott. Irix hab, spray is jó az égésre.

Lehet szeretni a munkát, de ésszel. Lazíts és töltődj fel, ne a végtelenségig hajszold magad a munkával. Jó az holnap is! Rá fogsz érezni a megfelelő megoldásra.

"A Rockmaraton Magyarország egyik legrégibb fesztiválja, amelyet a Pécs melletti Malomvölgyben rendeznek. Miután 2000-ben a fesztivált átköltöztették a szervezők a Csörge-tó mellől a Malomvölgybe, azóta a Dél-Dunántúl egyik legnépszerűbb könnyűzenei fesztiválja lett. 2015-től pedig Dunaújváros melletti Szalki-szigetre költözött a fesztivál." 2017. július 11-én volt a Rockmaraton nulladik napja… – A Decathlonba menet (szerdán), a vasút környékén láttam fiatalokat batyuval. A szemetesek, a kukák tele voltak. Mellette is ott hevertek az üvegek és mindenféle szemét. – Talán, ha többször járna a kukás-autó, a szemétszállító nem lenne ennyire szemetes a környék, de az is megoldás lehetne, hogy több ideiglenes szeméttárolókat helyeznénk el olyan helyekre, ahol tömeg várható (például a vasútállomás környékére).