Gondolatok

A belső világ felépítése rajtad múlik, ez óv meg téged attól, hogy ne törjön össze a külső világ. Sajnos a belső világ is összetörheti a külsőt, ha hagyjuk, hogy szétessen.

Van néhány régi képed valakiről, ezt őrizgeted magadban 

változatlanul, pedig senki sem marad meg olyannak, amilyen volt, mindenki változik. Lehet ez a változás pozitív vagy negatív, vagy éppen mindkettő.

"Női kézilabda Eb. 2016.: a románok játékában nem volt visszaesés, pedig Martín szép lassan mindenkinek lehetőséget adott. A 29–21-es sikerükkel továbbra is esélyesek az elődöntőbe jutásra, míg mi maradtunk pont nélkül a csoportban. A meccs legjobbja a 10 gólig jutó Neagu lett. Legközelebb kedden Norvégia lesz az ellenfél. Az a Norvégia (a világ - és Eb bajnok), amely vasárnap este 22–20-ra legyőzte Dániát, ezzel eldőlt, hogy a mieink nem juthatnak a legjobb négy közé." (NET)

A telihold olyan erős fénnyel ragyogta be a szobámat, mintha felkapcsoltam volna a villanyt,

Ha te rossz passzban vagy, azt vetíted másokra, függetlenül attól, hogy ők milyen állapotban vannak, ezért kell pozitívvá tenni a gondolkodásodat. Ha nevetni tudsz, ha humorosra veszed a problémákat, jó hatást tesz rád, kisimulnak a „ráncok”. és a pozitív kisugárzásod hat a többiekre is.

Addig, amíg az ember fel tud nézni másokra, addig van még remény az emberiség számára.

Mindenki felelős, nemcsak a magáért, hanem a másik emberért is. Miért mondják azt, hogy ember embernek farkasa? A háború kihozza az emberből az állatot. A XXI. században megvannak a források arra, hogy az ember úgy töltődjön fel, hogy megőrizze az önállóságát, és képes legyen együtt élni másokkal.

Vannak emberek, akik ragaszkodnak másokról alkotott negatív kritikájukhoz, képeikhez, emlékeikhez. Miért van ez? Rosszul éreznék magukat, ha rá kellene jönniük, hogy nem volt igazuk, a képzeteik nem helytállóak, hamisak, eltúlzottak….