Elindult a CSURDU.HU webalbuma és archívumoldala

Tisztelt Olvasó!

Az oldal születése óta sok mindenen átmentünk. Volt oldal-költözés, támadtak meg online-robotok (nem kért reklámokkal akarták kitömni az oldalt), volt aki a régen működő Galériákból sajátjaként posztolt képet a Facebookra forrásmegjelölés (www.csurdu.hu) nélkül, voltak szerverleállások, elfogyott tárhely probléma és még sorolhatnám... 

Csurdu Balogh Márta gőzerővel publikál, posztol az oldalon, s ez tárhely problémához vezetett. Emiatt is úgy döntöttünk, jobb, ha a sok helyet foglaló képeket kiköltöztetjük az oldalról, másik Galériába.

A Google Webalbuma jó választásnak tűnt. Magam is megelégedéssel használom már évek óta. Ezért esett a választás a Google Webalbumokra. Tehát a régi Galériákat újra elérhetik Mártához köthető fényképekkel, melyeken már vízjel is látható,  a forrást megjelölve (www.csurdu.hu).

A webalbum a következő linkre kattintva vagy a menüből ("FOTÓGALÉRIA") elérhető:

http://picasaweb.google.com/106603192686161228988

 

Az oldal kezelhetősége érdekében az több műfajból Archívumot készítünk. Főleg azon műfajokból, amelyekből nagy mennyiségű írás keletkezett az elmúlt időszakban. Ez amolyan mentés is, illetve a társoldal bevonása a CSURDU.HU-t is kicsit kezelhetőbbé, gyorsabbá varázsolja. Tehát FONTOS: Balogh Márta írásai ott is fellelhetők lesznek a jövőben. A napokban az Archívum oldal is folyamatosan bővül. 

 

A CSURDU.HU Archívum társoldala a következő linkre vagy az "Archívum oldal" menüpontra kattintva elérhető:

https://sites.google.com/site/csurduhuarchivuma/home

 

További kellemes böngészést kíván: csurduwebmester