Archívum - júl 2019

Dátum

július 23rd

Gondolatok

Aki egy világversenyen veszít, az egyben nyer is, hiszen részt vett egy olyan megmérettetésben, ahol a világ legjobbjainak van csak helye.

Érzi, hogy kívülálló, nem bennfentes, mégis képes másokért is tevékenykedni.

július 22nd

Gondolatok

Vizes VB női vízilabda magyar-olasz meccs: Izgalmasan zajlottak az események. A magyarok megmutatták, hogy igazán tehetségesek, azt játszották, amit tudnak, jó volt látni. Az első percektől fogva vezettek, de az olaszok sem hagyták

július 21st

Gondolatok

Hosszú Katinka neve és teljesítménye nem ismeretlen a világban. Az olimpikonjaink mindig is példák voltak nemcsak a úszóink számára, hanem mindazoknak, akik szeretik a sportot. Dél-Koreában a Vizes VB újabb lehetőségeket ad neki és társainak.

július 20th

Gondolatok

 "Micimackó fogja Malacka kezét, és azt mondja: ne nézz hátra, nem arra megyünk." – Az is előfordulhat, hogy szükséges hátra nézni. Mikor? Ha megérzed, hogy veszélyhelyzet van.

július 19th

Shogun

„James Clavell, (1921-1994) eredeti nevén Charles Edmund Dumaresq Clavell brit-amerikai író, forgatókönyvíró, rendező. Leginkább az ázsiai regénysorozatáról és a belőle készült tévéadaptációkról ismert.”

Gondolatok

Hol tartunk a vízilabdás lányokkal a Vizes VB-n? A gyenge csapattal szemben kihozzuk magunkból a legjobbat, szinte példátlan teljesítményre vagyunk képesek, példaként vehetem, Dél-Korea ellen az eredmény: 64:0. A nehéz ellenfelekkel

július 18th

Gondolatok

Mibe éljük bele magunkat? Bármibe, ami érdekelhet.

A simogató szó nemcsak a jelentésben jelenik meg, hanem a hangszínben is.

Ahogyan a magyar írók és költők élnek és gondolkodnak, abból fakad írásaiknak

július 17th

Gondolatok

Van ilyen: A férfi vallomása meglepett mindenkit. Arról beszélt, hogy mit jelent számára az a lány, akit feleségül vett. A mai napig is ugyanúgy érez iránta, mint akkor, amikor esküt tett neki.

július 16th

Gondolatok

Ő egy olyan intézkedő ember, aki maga keresi a helyet, hogy intézkedhessen, alig várja ezt a lehetőséget. Szívesen „kiüti” a másik embert a helyéből, hogy ő kerüljön oda. Ráadásul szeret belekötni valakibe-valamibe. Beszél,

július 15th

Gondolatok

Régi ez a módszer: ha nem tudja, mit kell tudni, fizessen többet!

Majd egyszer felnövök: Megbíztam két szolgáltatót, de nem jött létre az optimális-ideális kapcsolat köztük, pedig arra számítottam, hogy semmi dolgom nem lesz. Rosszul gondoltam.